Det
spiselige bildet trenger
fuktighet for å smelte inn i
underlaget.
Skal
du legge bildet på en
marsipankake eller på fondant,
må du da ha et tynt lag med hvit
smørkrem under. Oppskrift står
nederst på siden.
NB!
Underlaget må IKKE være for
vått, da flyter fargene utover!!!
Skal
du legge bildet på sjokoladekake
eller en annen mørk kake,
anbefaler jeg også å bruke
denne hvite smørkremen under for
å bevare fargene, ellers kan de
bli veldig grumsete.
Fjern
bildet forsiktig fra bakside-arket
ved å lett rulle bakside-arket
,med selve bildet OPP, over
kanten på et bord, disk eller
skapdør. Hvis det sitter fast er
det fordi bildet er for varmt, da
legger du det i frysen i 5-10 min
(trenger ikke posen på) Det er
da viktig at du vasker hendene i
kaldt vann før du tar i bildet,
slik det ikke smelter.
Bildet
kan ikke fjernes fra kaken når
det først er lagt på, så
planlegg hvor du vil ha det, hold
bildet med begge hendene og legg
midten av bildet nedpå kaken
før kantene.
Etter
du har lagt bildet nedpå bruker
du fingrene forsiktig til å
stryke bildet fast i smørkremen.
Begynn på midten og stryk ut mot
kantene. Luftbobler tappes
forsiktig ut med fingrene..
Icing
bildet kan også legges på
ostekaker og iskaker og fryses
ned etter det er lagt på
SMØRKREM
50g margarin
150g melis
Ca2ss melk
1ts vaniljesukker
alt mixes godt til en jevn krem.
|