Hjem Spiselige bilder smaker Priser kontakt info
   

tlf 93029243
Monica Engelsen
Mardalsrenen 50
5200 OS
Monica@dinkake.no
  

 
Main Menu
Bryllupskaker
Fotokaker
Dåpskaker
Spesialkaker
Barnekaker
Andre ting
Kontakt info

Kakefoto

Har du et favorittbilde du kunne tenkt deg å ha på en kake???
Mail eller send meg et bilde så får du bildet tilbake på frosting-sheet.Det er enkelt å legge det oppå kaken selv!!

Et bilde koster kr 200 inkl porto/emballasje for valgfri størrelse og fasong innenfor 19x24cm, Dvs max diameter på et rundt bilde er 19 cm
Du kan scanne bildet og sende det på mail,,men ikke lag det for lite, og heller ikke overgå 1MB.
Eller sende det i posten. Husk å oppgi ønsket størrelse og fasong og adressen bildet skal sendes til.
Bildet vil bli sendt i retur så snart dere mailer kvittering på betalingen. Bet.info får du som bekreftelse på at bildet er mottatt

monica engelsen
Mardalsrenen 50
5200 Os

mailto:Monica@dinkake.no

Gode tips og råd for bruk av kakebilder:

 

Det spiselige bildet trenger fuktighet for å smelte inn i  underlaget.

Skal du legge bildet på en marsipankake eller på fondant, må du da ha et tynt lag med hvit smørkrem under. Oppskrift står nederst på siden.

NB! Underlaget må IKKE være for vått, da flyter fargene utover!!!

Skal du legge bildet på sjokoladekake eller en annen mørk kake, anbefaler jeg også å bruke denne hvite smørkremen under for å bevare fargene, ellers kan de bli veldig grumsete.

Fjern bildet forsiktig fra bakside-arket ved å lett rulle  bakside-arket ,med selve bildet OPP, over kanten på et bord, disk eller skapdør. Hvis det sitter fast er det fordi bildet er for varmt, da legger du det i frysen i 5-10 min (trenger ikke posen på) Det er da viktig at du vasker hendene i kaldt vann før du tar i bildet, slik det ikke smelter.

Bildet kan ikke fjernes fra kaken når det først er lagt på, så planlegg hvor du vil ha det, hold bildet med begge hendene og legg midten av bildet nedpå kaken før kantene.

Etter du har lagt bildet nedpå bruker du fingrene forsiktig til å stryke bildet fast i smørkremen. Begynn på midten og stryk ut mot kantene. Luftbobler tappes forsiktig ut med fingrene..

Icing bildet kan også legges på ostekaker og iskaker og fryses ned etter det er lagt på

SMØRKREM
50g margarin
150g melis
Ca2ss melk
1ts vaniljesukker             alt mixes godt til en jevn krem.

 

 

Den siste kaken.


 

Expression Web Templates
 

Copyright dinkake.no. All Rights Reserved.